Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

verspunpa művészeti blog

verspunpa művészeti blog

szerelem motel

2017. február 22. - vénkujon

 botond belépett végre a  svingerklub ajtaján, és abban a pillanatban megnyugodott. máris érezte férfiúi ereje feltámadását, hisz maga mögött hagyta azon életzónát, ahol túl sok mindenre kellett egszerre koncentrálnia, és a rettenetes felelősség elszívta az energiákat az ősi csakraközéppontjától, amivel a raeléiánus istenek ajándékozták meg az emberiséget, és őt magát is.

 zsenvedett már rettenetesen, hisz elgyötört tagja már éhezett a gyönyörre, szinte lobot vetett a pantalójába! napokkal ezelőtt már le kellett kötnie duzzadó penisét. polimer ragasztószalaggal tekerte, ragasztotta a comjához. a becsípődött szőrök kőnyeket csaltak  a szemébe, de már nem volt visszaút. így fogja végigcsinálni.

 odalépett a bárpulthoz, ahol cédának kifestett lányokk, asszonyok cigerettáztak végtelen ciklusban. a combok, a tömör husok, melek egymásba fonódóan kavarogtak a szeme előtt. hát persze, hisz alig volt rajtuk ruha! csábító kombinékba meg pendelyekbe kellették magukat ezek a kéjes nöszemélyek. rettenetes erők szabadultak el akkor a sergio taccini jogingalsóba, amit botond még a váci utcai leggrágáb ruhaboltba vásárolt magának. lekszivesebben az őltönyét vette volna fel, hogy tessen az aszonyoknak, de a leragasztott penise nem fért volna bele.

 

 

folytatása következik

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://verspumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr2712283071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása