Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

verspunpa művészeti blog

verspunpa művészeti blog

szerelem motel 2

2017. március 02. - vénkujon

...

Az egyik asszony ültében megfordulva odavetette neki:                                                                                        -Juuuj szépfiú, csak nem raklapokat hánytál kazalba egész délután?!                                                                    Botond eddig bírta. A nagrágját gyakorlatilag letépte a viharossá fajuló eregcio. Kisebb biciglipunpára emlékeztető penise meglilulva vetette elő magát a felhasadt anyag mögül. Megragadta a némber husos felkarját, és megpróbálta térdre kényszeríteni, hogy vészesen izzó himvesszöjét nekiszoritsa a nő melleinek. A körölöttük álldigáló népek egyre izgatottabbak lettek.  Zihálva nyomakodtak egymásnak a kéjtő párálló testek.                                          Ekkor élesen vinnyogó hang törte meg a  monoton kakofoniát, megszólítva a  Botond előtt már térdelő asszonyt:     -Vigyázz Vanda! Egy buszjegy lóg ki zsebébő!                                                                                                      De már késő volt mer a lilán izzó pénis elkezdett egy, egyre gyorsuló ütemű duggatyuzó mozgást végezni! Botond enyhén rogyasztott terpeszállásba dermedt, és üvöltött miközben a himvesszöje hatalmas szivárványcsíkot vetitett a tömeg fölé. Vanda, megrémülve a nem várt eseménytő egy bárpultról lekapott egy számlatömböt rántott maga elé, nehogy kisüsse a szeme világát a rettenetes, de ennek ellenére mégiscsak csodálatos jelenség.

 

 

 

 

folytatása következik

A bejegyzés trackback címe:

https://verspumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr2812307307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malac van eladó 2017.03.03. 07:15:57

Nem rossz! Jyó, hogy kiirtad magadból, mert ha bent marad, abbul komojyabb bajy is lehetet vólna. A szivárványt a buszjyegy hologramos fémcsikjya tükrözi fel vajyon oda? Ez a kérdés nyidva maradt.

vénkujon 2017.03.03. 07:42:05

@Malac van eladó: a buszjegyes csíkötlet parádés, de nem amiatt lőte ki a szivárványt. viszont a következő részben ki is derül, hogy mi a fasz volt ez. persze ha az ighlet másfele visz, akkor még kimarad

2017.03.03. 16:38:34

ez már mekközelíti a Slepárszkysovicssovszkisovicsszkisovszky Slepy művének magaslatait.

vénkujon 2017.03.04. 10:36:51

@vitéz Beverneky: ezért érdemes csinálni ezt a művészi munkát

vénkujon 2017.03.04. 11:39:58

@vitéz Beverneky: itt a helyük (bár az utolsó kicsit alien-attack):D

2017.03.04. 13:53:39

@vénkujon:
szaromle, csak darázs ne legyen benne!
süti beállítások módosítása