Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

verspunpa művészeti blog

Köbányai szopóphantom car

2018. augusztus 25. - vénkujon

szerelem motel 2

...

Az egyik asszony ültében megfordulva odavetette neki:                                                                                        -Juuuj szépfiú, csak nem raklapokat hánytál kazalba egész délután?!                                                                    Botond eddig bírta. A nagrágját gyakorlatilag letépte a viharossá fajuló eregcio. Kisebb biciglipunpára emlékeztető penise meglilulva vetette elő magát a felhasadt anyag mögül. Megragadta a némber husos felkarját, és megpróbálta térdre kényszeríteni, hogy vészesen izzó himvesszöjét nekiszoritsa a nő melleinek. A körölöttük álldigáló népek egyre izgatottabbak lettek.  Zihálva nyomakodtak egymásnak a kéjtő párálló testek.                                          Ekkor élesen vinnyogó hang törte meg a  monoton kakofoniát, megszólítva a  Botond előtt már térdelő asszonyt:     -Vigyázz Vanda! Egy buszjegy lóg ki zsebébő!                                                                                                      De már késő volt mer a lilán izzó pénis elkezdett egy, egyre gyorsuló ütemű duggatyuzó mozgást végezni! Botond enyhén rogyasztott terpeszállásba dermedt, és üvöltött miközben a himvesszöje hatalmas szivárványcsíkot vetitett a tömeg fölé. Vanda, megrémülve a nem várt eseménytő egy bárpultról lekapott egy számlatömböt rántott maga elé, nehogy kisüsse a szeme világát a rettenetes, de ennek ellenére mégiscsak csodálatos jelenség.

 

 

 

 

folytatása következik

szerelem motel

 botond belépett végre a  svingerklub ajtaján, és abban a pillanatban megnyugodott. máris érezte férfiúi ereje feltámadását, hisz maga mögött hagyta azon életzónát, ahol túl sok mindenre kellett egszerre koncentrálnia, és a rettenetes felelősség elszívta az energiákat az ősi csakraközéppontjától, amivel a raeléiánus istenek ajándékozták meg az emberiséget, és őt magát is.

 zsenvedett már rettenetesen, hisz elgyötört tagja már éhezett a gyönyörre, szinte lobot vetett a pantalójába! napokkal ezelőtt már le kellett kötnie duzzadó penisét. polimer ragasztószalaggal tekerte, ragasztotta a comjához. a becsípődött szőrök kőnyeket csaltak  a szemébe, de már nem volt visszaút. így fogja végigcsinálni.

 odalépett a bárpulthoz, ahol cédának kifestett lányokk, asszonyok cigerettáztak végtelen ciklusban. a combok, a tömör husok, melek egymásba fonódóan kavarogtak a szeme előtt. hát persze, hisz alig volt rajtuk ruha! csábító kombinékba meg pendelyekbe kellették magukat ezek a kéjes nöszemélyek. rettenetes erők szabadultak el akkor a sergio taccini jogingalsóba, amit botond még a váci utcai leggrágáb ruhaboltba vásárolt magának. lekszivesebben az őltönyét vette volna fel, hogy tessen az aszonyoknak, de a leragasztott penise nem fért volna bele.

 

 

folytatása következik

 

 

alfőldi dugong

szép lény mellécsusszanva

meg is értettem hogyan képzeltem hogyan tudtam

termálvíztő sikosan

fehéresrózsaszín tömegével birkózva kidagadó ereimmel

párálló izadságommal halántékomon

 

saját satnya fenekemmel összevetve 

döbbenve, a rettenetes feladatra látva a csodát

karommal kaszálva 

öleltem izomzsíros 

hengerét

dúskálva húsának tengerét

 

megérte, megérte! gondalataim ebbe az irányba, mert pont 

olyan fejedelmi lakoma, mint ahhogy elképzeltem

előtte

mögötte feltámadó doronggal

hallgassatok fogadjátok el, ússzatok 

 

ússzatok a dugonggal

 

 

 

 

józanul részegen

nekem te beleszarás voltál a nadrágomba
a fecskeszabású slicces fehér alapon foscsík
húzott tova, mer már más nyomogat
hülye kibaszot picsa menek az ucán, aztán amott a bolt
minek megyek arra. arramegyek megveszem.
dugóhúzó nélkül pörgetem.
lelakott faszom
felejtem má az egészet. kőbányai nagytesóval,teszkóspungába rejtett pálesszel
mer mikor állandóan hazaérek akkor már mennék is a picsába megin, mer már megjöttem megin, aztán megin megjöttem, megjöttem megin. megyek a picsába meginmegin, átkozott, kibaszott kurvaélet. kurvajó, már mehetek megin

erdei vigadó

öles krákenek borulva felibém

mert elmentem a boltba este   kilenc fele

négerek énekelvén a kerítések mentén sokuk csak atlétába

jókedvel érkezvén a bogas óriások tövébe.

 

javaimmal huzakodván 

mely néjlomszatyoromba tömödött.

erdős árnyakkal körülölelve

már megint túl hamar értem haza

s passzintottam el a vörös tyukot kinek  jó melve

megint nekilátott a fejemben merevséget tenni